STEP UP YOUR SELFCARE

De online DIY training die jouw zelfzorg een boost geeft

 • 100% online
 • Dé videotraining over zelfzorg
 • 3 modules met verschillende hoofstukken
 • Bonus: Geleide meditatie
 • Printable slides
 • Inclusief opdrachten
 • On demand: bekijk waar en wanneer jij wil
 • Onbeperkt toegang
 • 79
Koop hier

Geef je zelfzorg een boost met deze online videotraining!

Dé training de jouw dé beste basis geeft om op verder te bouwen. Ga veerkrachtig en gelukkig door het leven.

In deze training leer je:

 • ALLE domeinen van zelfzorg kennen zodat jij weet hoe je goed voor jezelf kan zorgen op élk domein.
 • Dé basis leggen voor een evenwichtig en gelukkig leven?
 • Waar er bij jou nog aan te sleutelen valt, zodat jouw veerkracht de hoogte ingaat.
 • Herkennen wat jouw behoeften zijn én hoe je die tegemoet komt zodat jij een langdurig geluksgevoel ervaart.
 • Ontdekken wat voor jouw écht belangrijk is en hoe je dit kan nastreven door actiegerichte stappen te zetten.

Inhoud training

Je krijgt praktische uitleg over de training. De 'what's and 'why's'. Zodat jij alle info weet hoe aan de training te beginnen.

Module 1: Mindset

Hier tackelen we jouw mindset. Je begrijpt van jezelf waarom het niet altijd gemakkelijk is om zelfzorg toe te passen en wat jou hierin kan helpen en ondersteunen. Na deze module heb jij een mindsetshift gemaakt waarbij jouw eigenwaarde een boost gekregen heeft. Zelfzorg is iets wat nu heel evident is geworden.

Module 2: Een waardevol leven

Een leven dat de moeite waard is, is een leven dat in lijn staat met wat jij belangrijk vindt. Na deze module ken jij jouw prioriteiten en waarden. Je leert doelen stellen m.b.t. deze waarden zodat jij hetgeen kunt verwerven wat jij belangrijk en nodig vindt in je leven. Je komt tot bepaalde inzichten en kunt actie nemen tot verandering.

Module 3: Vormen van zelfzorg

Je krijgt zicht en info rond alle domeinen van zelfzorg. En dat zijn er vijf: fysieke, emotionele, sociale, spirituele, -en intellectuele zelfzorg. Je weet wat ze inhouden en wat jij kan doen om elk domein voor jou te personaliseren en te optimaliseren. Dit op basis van wat goed voor jou aanvoelt. Na deze module ben jij een echte Selfcare-Master!

Testimonials

Dit vertellen enkele van jouw voorgangers.

“Hier heb ik absoluut geen spijt van gehad! De training gaat samen met een duidelijke slides met achtergrondinfo, verduidelijkt via aangename video's en dat allemaal in een modern, gestructureerd jasje. Het grote voordeel vind ik, is dat het praktisch is, dus met telkens fijne oefeningen bij elk hoofdstuk. Celine streeft ernaar om je in actie te brengen door te concretiseren, wat ik echt de kracht vind van deze training. Een aanrader!" 

K. N.

“Ik heb enorm veel aan de training gehad! Het kwam ook op het juiste moment want ik had het enorm moeilijk de afgelopen tijd. Een aanrader voor IEDEREEN"

S. L.

"Ik kon bijna niet stoppen, zo geboeid en getriggered was ik om door te gaan! De training zit zo mooi in elkaar: opbouw, inhoud, uitzicht, praktijk, theorie, etc. Chapeau, echt waar! Celine doet het zo goed. Haar uitleg is helder en duidelijk. Celine is een puur persoon en brengt dit ook zo over naar haar publiek toe."

A. L.

"Step Up Your Selfcare is een hele fijne training. Je leert over de 5 gebieden van zelfzorg. Celine heeft een rustige en prettige energie en legt duidelijk uit. Ze geeft praktische opdrachten zodat je zelf balans kan leren vinden in de zelfzorg-gebieden. Wat ik zelf heel prettig vind, is dat je de training helemaal op eigen tempo kan volgen. Je kan de slides downloaden en printen. Ook kan je na beeïndiging van de training het altijd opnieuw bekijken. Het is laagdrempelig omdat je online, dmv video's, de training volgt. Dit was zeker mijn geld waard. Ik heb hier veel inzichten uit kunnen halen! "

T.

"De manier waarop de training in mekaar zit, is magnifiek! Duidelijk en logisch opgebouwd. Het feit dat je Celine nog ziet terwijl de slides voorbij komen, vind ik top! Ik ben visueel ingesteld, dus deze training was zeer bevredigend op dat vlak. Goede balans tussen theorie en praktijk. Leuk ondersteund met foto's en quotes. opdrachten waarmee je concreet aan de slag kan gaan en die je aan het denken zetten. Duidelijke uitleg en constructief, zodat iedereen het begrijpt. Makkelijke tool, op eigen tempo te volgen en je kan het steeds herbekijken. Perfecte verhouding: net lang genoeg, zonder zever, doenbaar, praktisch, juist getimede video's,... Kortom: puur, eerlijk en authentiek! Net zoals Celine zelf is als persoon en coach. Ik heb er zoveel uit gehaald en geleerd. Volledig het geld waard! Zo blij dat ik hierin geïnvesteerd heb!"

A.

"De nood aan betere zelfzorg was voor mij hoog. De training sprak me meteen aan, alsof ik die moest tegenkomen. Ik denk dat iedereen tijdens corona zichzelf beter keerde kennen en ontdekte wat hem/haar rust en ontspanning bracht. Ik werd voor corona vaak ziek na drukke periodes en stress. Corona deed me denken dat ik met die rust eindelijk goed voor mezelf kon zorgen, wat ook deels zo was. Maar als ik beter voor mezelf zorge, waarom ontbrak er dan toch iets en waarom voelde ik me naarmate meer versoepelingen toch weer slechter, energieloos en suf? Dat antwoord heb ik uit de training gehaald: ik focuste me dag in dag uit op die korte termijn gelukjes. In het hier en nu maak ik ondernam geen geen actie om op lange termijn beter in mijn vel te zitten. Dit leerde de Step Up Your Selfcare mij. Het was voor mij zo verhelderend."

K.

"Ik kan de training volgen op mijn eigen tempo. De training voelt vertrouwd aan. De manier van uitleg geeft me rust. Als perfectionistisch persoon konden sommige oefeningen confronterend zijn. Het heeft me echt geholpen om echt te kunnen nadenken over bepaalde oefeningen en dingen uit te proberen die tot verandering leiden. De training zit goed in mekaar en is interessant. Ik heb echt stappen kunnen ondernemen."

O.